1943 Deadly Desert Hakkında
Fiyat:Ücretsiz
Boyut:Cihaza göre değişir
Gerekli Sürüm:Cihaza göre değişir
Geliştirici:HandyGames
Güncellenme:01.01.1970

Android için 1943 Deadly Desert

Çöl topraklarındaki heyecanlı İkinci Dünya savaşları sizi beklemekte. Zekanız ve liderlik yetenekleriniz zafer veya yenilgiyi tayin edecek. Tarihteki en zorlu savaşta hayatta kalabilecek misiniz?

"1943 - Kamp içinde sıcak, tozlu bir rüzgar esiyor. Gözcüler ağır Wehrmacht güçlerinin varlığını bildiriyor. Desert Fox batı vahaya doğru ilerliyor. Savaşa hazır tüm İngiliz birlikler işgali püskürtmek için yüksek alarm seviyesindeler. Aynı zamanda, mihver devletleri hayati bir yeniden ikmal merkezine saldırmak için hazırlanıyorlar. Bir sonraki savaşları için ağır tanklar, toplar ve ikmal taşıtları ile yola koyuldular. Hangi tarafı seçeceksin?"

TOPYEKUN SAVAŞ
Müttefik kuvvetler ile Eksen güçleri arasında geçen, kaderleri belirleyecek 2. Dünya Savaşı! Yolunu seç ve ordunu zafere taşı!

SIRA TABANLI TAKTİK SAVAŞ
Nihai zafer için doğru savaş stratejisi anahtar konumdadır! Savaş alanındaki subaylarınıza emirler gönderin. Komutanız altındaki birliklere ilham verecek ve onları güçlendireceklerdir!

TEHLİKELİ GÖREVLER
Tüm zamanların en büyük generali ol ve taktiksel becerilerini birçok farklı savaşta kanıtla! Yeni görevler, haritalar ve senaryolar aç!

DEVASA SİLAH DEPOSU
Taktiksel olasılıklarınız neredeyse sınırsız. Tanklar, uçaklar, piyadeler, paraşütçüler, toplar ve diğer birçok güçlü özel birlikler ve silahlar ile savaşın!

ÇEŞİTLİ SAVAŞ ALANLARI
Karadan ve havadan düşman hattını kırıp geçin! Askerlerinize savaş alanına doğru ilerlerken liderlik edin ve Afrika'nın tarihi savaş alanlarında düşmanlarınızı ezin!

STRATEJİ EN İYİ HALİNDE
Taktiksel dahiniz için daha fazla yeni birlikler! Yıkıcı hava saldırıları emri verin ve cebri yürüyüş emrini kumanda edin. Riskler ve sonuçlar yüksek, ama şanlı zaferin ödülü ufukta!

1943 Deadly Desert - QR Kodu

Android 1943 Deadly Desert QR Kod

Android için 1943 Deadly Desert Ekran Görüntüleri

1943 Deadly Desert Resimleri 1943 Deadly Desert Resimleri 1943 Deadly Desert Resimleri 1943 Deadly Desert Resimleri 1943 Deadly Desert Resimleri 1943 Deadly Desert Resimleri

Android için 1943 Deadly Desert Kullanıcı Yorumları

Sitemizdeki içeriğin kullanımından doğabilecek herhangi bir zarardan dolayı sitemiz sorumlu tutulamaz.
Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalara öncelikle virüs kontrolü yapmanız gerekmektedir.
Sitenin tüm hakları saklıdır. Copyright © 2002 - 2024 Gezginler
Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | Uyar Kaldır | Logo | Bize Ulaşın