Lync 2013 Hakkında
Fiyat:Ücretsiz
Boyut:Cihaza göre değişir
Gerekli Sürüm:Cihaza göre değişir
Geliştirici:Microsoft Corporation
Güncellenme:08.09.2023

Android için Lync 2013

Bu uygulamayı kullanmak için bir Lync hesabınızın olması gerekir. Ayrıca; bazı işlevler, Lync Server güncelleştirmesi gerektirebilir veya tüm kullanıcılar tarafından kullanılamayabilir. Hesap durumunuzdan emin değilseniz, lütfen BT bölümünüze başvurun.

Android için Lync 2013; kablosuz olarak ses ve video kullanımına ve zengin durum, anlık ileti, konferans ve arama özelliklerine tek ve kullanımı kolay bir arabirimden erişme imkanı sağlayan Lync’in gücünü cep telefonunuza taşır.

Başlıca Özellikler:

- İş arkadaşlarınızın uygun olup olmadıklarını gerçek zamanlı olarak görüntüleyin ve anlık ileti (IM), e-posta, sesli veya görüntülü arama başlatarak iletişime geçmenin en iyi yolunu belirleyin.

- Sayısal geçiş kodlarına veya konferans numaralarına gerek duymadan tek bir dokunuşla Lync Toplantılarına bağlanın.

- Aramaları Kurumsal Ses (Lync Kimliği) numaranıza ileterek veya eşzamanlı çaldırarak hiçbir aramayı cevapsız bırakmayın.

- Android için Lync 2013, VPN kullanmanıza gerek kalmadan aktarım katmanı güvenliği (TLS) ve çevre/iç ağ koruması sağlayarak nerede olursanız ve hangi ağı kullanıyor olursanız olun, iletişim deneyiminizi daha güvenli kılar.

Önemli: Bu Yazılım, Mıcrosoft Lync Server Veya Offıce 365 / Lync Onlıne'ın Geçerli Lisanslı Kopyası Açısından Bağlayıcı Olmalıdır; Aksi Takdirde Çalışmaz. Düzgün Performans İçin Mıcrosoft Lync Server Güncelleştirmeleri Gerekebilir. Bazı İşlevler Her Ülkede Kullanılamayabilir. Şirketinizin Lisansı Ve/Veya Lync Dağıtımı Konusunda Şüpheleriniz Varsa, Lütfen Bt Bölümünüze Başvurun.

Lync 2013 - QR Kodu

Android Lync 2013 QR Kod

Android için Lync 2013 Ekran Görüntüleri

Lync 2013 Resimleri Lync 2013 Resimleri Lync 2013 Resimleri Lync 2013 Resimleri Lync 2013 Resimleri

Android için Lync 2013 Kullanıcı Yorumları

Sitemizdeki içeriğin kullanımından doğabilecek herhangi bir zarardan dolayı sitemiz sorumlu tutulamaz.
Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalara öncelikle virüs kontrolü yapmanız gerekmektedir.
Sitenin tüm hakları saklıdır. Copyright © 2002 - 2024 Gezginler
Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | Uyar Kaldır | Logo | Bize Ulaşın